PetrasTouch_Header_Bedrijfsmassage-1500x450

Bedrijfsmassage | Stoelmassage voor bedrijven

Overweegt u bedrijfsmassage voor uw werknemers? Als werkgever hebt u er baat bij dat uw medewerkers productief, gemotiveerd, alert en aanwezig zijn. Stoelmassage op kantoor – zowel voor ontspanning als voor een gerichte behandeling van nek-, schouder- en rugklachten - kan hieraan een positieve bijdrage leveren. Deze vormen van bedrijfsmassage:

  • werken ontspannend;
  • verhogen de productiviteit van uw medewerkers;
  • verminderen het (korte) ziekteverzuim, met een (aanzienlijke) kostenbesparing als gevolg;
  • motiveren uw werknemers;
  • komen de werksfeer ten goede;
  • voorkomen of verhelpen stress- en RSI-klachten.

Lees meer over ontspannende stoelmassage > link naar pagina Ontspannende stoelmassage.

Lees meer over stoelmassage bij nek-, schouder- en rugklachten
> link naar pagina Klachtgerichte stoelmassage bij nek-, schouder- en rugklachten.

Hoe werkt bedrijfsmassage?

Ik kom naar uw bedrijf of evenementlocatie toe en neem zelf alle benodigde massagematerialen mee. Uit het oogpunt van discretie is voor de klachtgerichte stoelmassage een verwarmde, schone ruimte noodzakelijk. Bij voorkeur een afgescheiden kamer met daglicht en een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2,50 bij 2,50 meter.

Wat kost bedrijfsmassage?

Sinds 1 januari 2022 is het voor werkgevers mogelijk stoelmassages aan te bieden als werknemersvoorziening met een nihilwaardering. Dit betekent dat u hierover geen belasting hoeft te bepalen. Evenmin gaat dit ten koste van de vrije ruimte in de WKR. Hierbij gelden wel enkele voorwaarden:

  • U hebt als werkgever een arboplan waarin de stoelmassages zijn opgenomen.
  • De stoelmassage vindt onder werktijd plaats.
  • De werknemer betaalt geen eigen bijdrage.
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer.

Ook stoelmassages die niet op de werkplek en buiten werktijd worden gegeven, mag u onbelast aanbieden. Deze vallen wel onder de vrije ruimte van de WKR.

Een overzicht van de kosten van stoelmassage voor bedrijven vindt u op de pagina Tarieven > link naar pagina Tarieven

Massage als cadeau voor bijzondere gelegenheden

Naast de reguliere toepassingen van de (klachtgerichte) stoelmassage kunt u als werkgever bedrijfsmassages ook op andere manieren aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere gelegenheden zoals jubilea, relatiegeschenken, bedrijfsfeesten, kerstpakketten of als gewilde publiekstrekker op uw beursstand of evenement.

Meer weten over bedrijfsmassage?

Neem contact met mij op voor meer informatie of een offerte op maat. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.