Petra's Touch Body Mind Release

Body Mind Release

Ervaar je in het dagelijkse leven spanning in je lijf, chaotische gedachten en kan je je niet concentreren? Heb je het gevoel dat dingen je snel te veel zijn, ben je prikkelbaar en/of snel geïrriteerd? Ik heb dat ook meegemaakt en ben toen de Body Mind Release methode gaan volgen. Dat was voor mij zo’n succes dat ik graag samen met jou eenzelfde pad wil doorlopen. Zodat ook jij je weer krachtig voelt, want dat gun ik jou!

Het overgrote deel van je levensklachten, zoals angst of een gebrek aan zelfvertrouwen, wordt direct of indirect veroorzaakt door gevoelens en overtuigingen die je tegenhouden om te groeien of zelf te zijn wie je wilt zijn. Dit noem je beperkende gevoelens en overtuigingen. Soms heb je er even hulp bij nodig om jezelf weer te zien, om met een anders gekleurde bril naar jezelf te kijken. Reguliere behandelingen en therapieën blijken niet altijd voldoende te zijn. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren je (anders) om te gaan met je klachten. De eigenlijke oorzaak wordt dan niet voldoende aangepakt. Terwijl het er niet om gaat dat jij anders wordt, maar dat je anders naar jezelf kijkt en anders in het leven staat. “Maar (hoe) kan ik dat dan bereiken?” Ik hoor je die vraag nu stellen. Dat leg ik je heel graag uit! Op deze pagina vind je meer informatie over de unieke Body Mind Release (BMR) methode. Maar nog liever leg ik het uit in een gesprek.

Petra's Touch BMR
Body Mind Release Therapeut - BMR - 2022 - Erkend - Basis 2022
BMR Logo ERKEND 2021

Met BMR pak je gericht de oorzaak aan waardoor je nu met een gekleurde bril naar jezelf kijkt. De bril is gekleurd door de ervaringen die jij hebt gehad in je leven. En de kleur die bepaalt hoe jij je nu voelt, waar jij staat en vooral hoe jij jezelf ziet. Als je jouw beperkende gevoelens en overtuigingen laat overheersen en niet aanpakt, is je bril wat donkerder gekleurd. Terwijl het leven juist zo mooi is als jij laat zien hoe licht en krachtig je bent! Zie het als een luchtballon, pas wanneer we wat zakken ballast losgooien, komen we tot grote hoogte!

De ervaringen (ballast) die jij bij je draagt, bepalen voor een groot deel de wijze waarop je denkt, handelt, voelt en reageert. Wij leven namelijk voor een overgroot deel vanuit onze automatische piloot, ons onderbewustzijn, en maar een klein deel vanuit ons bewuste zijn. Vergelijk het maar met autorijden. Tijdens je lessen en als je net je rijbewijs behaald hebt, rij je nog heel bewust, maar na een tijdje wordt het rijden een automatisme. Je denkt niet meer bij elke handeling na, maar doet het gewoon en je gaat er van uit dat wat gister zo werkte vandaag ook nog zo werkt. Zo werkt het in ons brein ook.

In een BMR traject ga je onder mijn begeleiding deze ballast aanpakken. Dit doen we niet door er over te praten. Je krijgt van mij praktische opdrachten die je thuis uitvoert om los te laten. In slechts 2 maal 15 minuten per dag ga je hier duurzame resultaten mee behalen. En nog mooier, je gaat het helemaal zelf doen! Door een BMR traject te volgen, ben je zelfs in staat om burn-out te voorkomen, of als dat nodig is, deze aan te pakken!

Een BMR traject omvat zeven persoonlijke sessies. Deze variëren van een half uur tot één uur. In principe is dit voor iedereen voldoende, het kan echter zijn dat jij specifiek wat extra aandacht op een bepaald onderdeel nodig hebt, dan komt er een sessie bij. Wekelijks bespreken we samen je vorderingen en krijg je een nieuwe opdracht mee voor thuis. Na elke sessie weet je wat je de komende week zelfstandig gaat doen en vooral ook waarom.

Gaandeweg het traject voel je je steeds beter. Je ervaart - afhankelijk van je initiële klachten en op jouw tempo- steeds meer energie, meer fysieke en mentale ontspanning. Meer balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. Je voelt je bevrijd, minder afhankelijk en je kunt weer genieten. Je kijkt naar jezelf door de bril zoals jij jezelf wilt zien!

Bent u werkgever en wilt u uw werknemer(s) een Body Mind Release traject aanbieden om bijvoorbeeld burn-out te voorkomen of aan te pakken? Dat kan! Een BMR traject is er op gericht om uitval te voorkomen. Mocht er al wel sprake zijn van uitval, dan helpt het traject de medewerker op een snelle en vertrouwde manier weer aan het werk te gaan.

Afhankelijk van uw wensen maak ik een offerte op maat voor een BMR traject voor uw medewerker(s). Neem contact op met mij voor meer informatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wat kost een Body Mind Release traject
Een overzicht van de kosten vind je op de pagina tarieven.

Meer weten
Wil je meer weten over een BMR traject en wat het voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.