Body Mind Release

therapeut Zeist

Spanning en stress verminderen? Angst loslaten? Met Body Mind Release therapie pakt u uw innerlijke levensklachten gericht aan in slechts 7 weken. Waar reguliere behandelingen en therapieën vaak symptoomgericht zijn, gaat u bij Body Mind Release aan de slag met het loslaten van beperkende gevoelens en overtuigingen die zijn opgeslagen in uw lijf. U pakt dus direct de oorzaak van uw klachten aan.

Als mens leven we voor een overgroot deel vanuit de automatische piloot, ons onderbewustzijn, en maar een klein deel vanuit ons bewuste zijn. Vergelijk het maar met autorijden. Tijdens de lessen en als we net ons rijbewijs gehaald hebben, rijden we heel bewust. Maar na een tijdje wordt het rijden een automatisme. We denken niet meer na bij elke handeling, maar doen het gewoon. En we gaan ervanuit dat wat gisteren werkte vandaag ook nog zo werkt. Zo werkt het in ons brein ook.

Het grootste deel van onze levensklachten, zoals angst of een gebrek aan zelfvertrouwen, wordt direct of indirect veroorzaakt door gevoelens en overtuigingen die ons tegenhouden om te groeien of te zijn wie we willen zijn. Dit noemen we beperkende gevoelens en overtuigingen. Deze bepalen voor een groot deel de wijze waarop we denken , handelen, voelen en reageren. De bril waardoor we naar onszelf kijken, is gekleurd door onze levenservaringen. En die kleur bepaalt hoe we ons nu voelen, waar we staan en vooral hoe we onszelf zien. Hoe meer onze beperkende gevoelens en overtuigingen overheersen, des te donkerder gekleurd onze bril is. Terwijl het leven juist zo mooi is als we laten zien hoe licht en krachtig we zijn!

Wat kost een Body Mind Release traject?

De tarieven voor Body Mind Release vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten over Body Mind Release therapie?

Wilt u weten hoe Body Mind Release u kan helpen om (weer) in uw kracht te staan? Neem vrijblijvend contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Tarieven

Traject van 7 sessies (incl. werkboek)

€ 700,-

Losse extra sessie

€ 95,-

Bedrijven: prijs op aanvraag

Maak direct een afspraak!

Wat is Body Mind Release?

Ervaart u vaak spanning in uw lijf of chaotische gedachten? Kunt u zich niet goed concentreren? Is het u snel te veel, bent u prikkelbaar of snel geïrriteerd? Reguliere behandelingen en therapieën zijn vaak symptoomgericht of leren u (anders) omgaan met uw klachten. De eigenlijke oorzaak wordt dan niet voldoende aangepakt. Met Body Mind Release (BMR) pakt u gericht de oorzaak aan van de manier waarop u nu naar uzelf kijkt: ballast uit het verleden die u niet langer dient. Niet door erover te praten, maar door er actief mee aan de slag te gaan. Met praktische opdrachten die u thuis uitvoert om uw oude ballast stap voor stap los te laten. In slechts 2 maal 15 minuten per dag haalt u hiermee duurzame resultaten. En nog mooier, u doet het helemaal zelf!

Door op een positieve manier naar uzelf te leren kijken, gaat u anders in het leven staan. Zie het als een luchtballon: door overbodige ballast los te gooien en de luchtballon weer te vullen (met positieve gevoelens en overtuigingen), kan de ballon weer verder stijgen. Hierdoor vermindert u stress- en spanningsklachten of angsten, en voorkomt of herstelt u een burnout.

Hoe ziet een Body Mind Release traject er uit?

Een BMR-traject omvat zeven persoonlijke sessies, variërend in lengte van 30 minuten tot 1 uur. In principe is dit voor iedereen voldoende. Mocht het nodig zijn om extra aandacht te besteden aan een bepaald onderdeel, dan komt er een sessie bij. Elke week bespreken we samen uw vorderingen. En krijgt u een nieuwe opdracht mee, waarmee u thuis elke ochtend en avond aan de slag gaat. Na elke sessie weet u wat u de komende week zelfstandig gaat doen en vooral ook waarom.

Gaandeweg het traject voelt u zich steeds beter. Afhankelijk van uw oorspronkelijke klachten en het tempo waar u zich prettig bij voelt, ervaart u steeds meer energie. Meer fysieke en mentale ontspanning. En meer balans, levensvreugde en (zelf)vertrouwen. U voelt zich bevrijd, minder afhankelijk en u kunt weer genieten. U kijkt naar uzelf door de bril zoals u uzelf wilt zien!

Body Mind Release voor uw werknemers?

Bent u werkgever en wilt u uw werknemer(s) een Body Mind Release coachingstraject aanbieden om bijvoorbeeld burn-out te voorkomen of aan te pakken? Dat kan! Een BMR-traject is erop gericht om uitval te voorkomen. Is er al sprake van uitval, dan helpt het traject de medewerker op een snelle en vertrouwde manier weer aan het werk te gaan.

Afhankelijk van uw wensen maak ik een offerte op maat voor een BMR-traject voor uw medewerker(s). Neem contact op met mij voor meer informatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.