PetrasTouch_Header_Hotstone-massage-1500x430

Hotstone massage in Zeist

Zoekt u een ontspannende massage voor uzelf of een fijn cadeau voor iemand anders? Hebt u al eens gedacht aan een hotstone massage? De hotstone massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een aangename combinatie van massage, warmte en geur.

 

Wat is hotstone massage?

Hotstone massage is een intensieve massagetechniek door de combinatie van de druk van de stenen, warmte (thermotherapie) en het gebruik van aangenaam geurende oliën (aromatherapie). Deze combinatie zorgt voor een diepere ontspanning van lichaam en geest. Met de volgende positieve effecten:

  • Het activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.
  • Het verbetert het stofwisselingsproces van de cellen.
  • Het intensiveert de doorbloeding.
  • Het vermindert spierpijn.

Een hotstone massage kan mensen met reumatische klachten verlichting geven.

 

Hoe werkt hotstone massage?

Eerst smeer ik uw lichaam in met massageolie en masseer ik u, zodat uw spieren en huid soepel en opgewarmd zijn en de stenen gemakkelijker glijden. Daarna masseer ik u nogmaals, deze keer met afgeronde, gladde lavastenen die verhit zijn tot ca. 50°C. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepere ontspanning.

 

Wat zijn de kosten van hotstone massage?

Kijk op de pagina Tarieven voor een overzicht van alle behandelingen en de kosten daarvan.

 

Meer weten of een hotstone massage boeken?

Meer weten of een keer een hotstone massage uitproberen? Neem contact op met mij om een afspraak te maken.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.