Access Bars® hoofdmassage

in Zeist: minder blokkades, meer energie

Ervaart u veel spanning of blokkades in uw lijf? Hebt u last van mentale klachten of een vol en onrustig hoofd? Maak kennis met Access Bars®. Een effectieve techniek om emoties en stress los te laten. Om te ontspannen en meer rust in uw hoofd te krijgen. Nu ook in Zeist bij Petra’s Touch Massage & Coaching.

Wat zijn Access Bars®?

Access Bars® zijn 32 drukpunten op en rond het hoofd. Deze drukpunten vormen energiebanen (meridianen), die in verbinding staan met uw lichaamsfuncties. Elk drukpunt heeft invloed op een ander aspect in uw leven, onder andere uw fysieke gesteldheid, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit enzovoorts. In deze drukpunten liggen overtuigingen, gedachten en emoties opgeslagen.

Hoe werkt een Access Bars® behandeling?

Bij deze behandeling ligt u met kleding op een massagetafel. Feitelijk is Access Bars® geen echte hoofdmassage, maar een serie grepen en strijkingen waarbij alle drukpunten op en rond uw hoofd zachtjes worden aangeraakt. Dit stimuleert de doorstroming van energie binnen uw hele lijf, waardoor stress wegvloeit en emoties kunnen worden losgelaten.

Wat doet een Access Bars® sessie voor mij?

De Access Bars® technieken helpen u om energieblokkades los te laten, waardoor uw energie weer beter kan stromen. Ook stress en spanning vloeien weg, zodat er meer rust komt in uw hoofd en lijf.
Tijdens de behandeling kunt u een lichte duizeligheid ervaren, of tintelingen in uw ledematen. Ook kan het zijn dat uw darmen gaan borrelen, dat u begint te gapen of misschien zelfs moet huilen. Dit is heel gebruikelijk, het betekent dat uw lijf opgeslagen spanningen loslaat. In de dagen na de Access Bars® sessie kunt u vermoeider zijn dan anders, omdat uw lijf bezig is om afvalstoffen af te voeren. Veel water drinken helpt hierbij.

“Tijdens de Access Bars® behandeling voelde ik de spanning gewoon wegvloeien uit mijn lijf. Ik ging relaxt en met een helder hoofd naar huis.”
Wendy

Wat kost een Access Bars® behandeling?

De tarieven voor Access Bars® behandeling vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of een afspraak maken voor een Access Bars® hoofdmassage in Zeist? Neem contact op met mij.

Tarieven

60 min.

€ 69,50

5-strippenkaart

€ 325,-

10-strippenkaart

€ 620,-

Maak direct een afspraak!