Lomi lomi massage

in Zeist: kom tot rust en laad weer op

Voelt u zich vermoeid en hebt u weinig energie? Schiet goed voor uzelf zorgen er vaak bij in omdat u druk bent met werk, gezin, familie, sport, hobby, vrienden en andere zaken? Neemt u te weinig tijd om te ontspannen, dan worden stress en spanning opgeslagen in uw lichaam. Dit kan leiden tot allerlei lichamelijke en mentale klachten. Herkent u dit? Verwen uzelf dan eens met een hawaiiaanse lomi lomi massage! Een moment van rust en ontspanning. Even opladen om er daarna weer tegenaan te kunnen.

Wat is lomi lomi massage?

Lomi lomi massage is afkomstig uit Hawaï, maar wordt ook hier steeds populairder. Het hawaiiaanse woord ‘lomi’ betekent letterlijk ‘massage’. De lange, vloeiende strijkingen bij deze ontspanningsmassage werken diep in op lichaam en geest. Deze rustige en ritmische massagetechniek symboliseert de ritmes in de natuur die zich voortdurend herhalen, zoals de krachtige golven van de zee. Dit maakt een lomi lomi massage tot een intense, unieke en voor sommigen zelfs spirituele ervaring.

Wat doet een lomi lomi massage voor mij?

De lomi lomi massage heeft een ontspannende en herstellende werking op uw hele lichaam en geest, onder andere door:

  • loslaten van stress en spanningen
  • minder spanning in uw spieren
  • stimuleren van uw lymfestelsel
  • bevorderen van uw spijsvertering
  • verbeteren van uw bloedsomloop
  • meer rust in uw hoofd
  • betere doorstroming van uw energie
  • betere verbinding tussen lichaam en geest

Hoe werkt een lomi lomi massage?

Bij deze massagevorm ligt u zonder kleding op een verwarmde massagetafel, toegedekt met een dun laken. Bij deze massage behandel ik de volledige achterkant van uw lichaam. Ook een deel van de voorkant – schouders, armen, borst, buik en/of benen – kan worden gemasseerd. Dit stem ik van tevoren met u af.

Tijdens de lomi lomi massage gebruik ik licht verwarmde massage-olie, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De rustige en vloeiende strijkingen, de warmte en de aangename geur van de olie en de hawaiiaanse achtergrondmuziek zorgen ervoor dat u zich als herboren voelt na de lomi lomi behandeling.

Goed om te weten

Een lomi lomi massage vraagt vertrouwen, zowel van de klant als van de masseur. Om goed te kunnen ontspannen tijdens de lomi lomi behandeling, is het belangrijk dat u zich voldoende op uw gemak voelt. Daarom plan ik als eerste behandeling een normale ontspanningsmassage in. Zo kunt u rustig wennen aan mijn werkwijze.

Wat kost een lomi lomi massage?

De tarieven voor lomi lomi massage vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of een afspraak maken voor een lomi lomi massage in Zeist? Neem contact op met mij.

Tarieven

60 min.

€ 69,50

5-strippenkaart

€ 325,-

10-strippenkaart

€ 620,-

Maak direct een afspraak!