Massage bij kanker

Oncologische massage

Heeft u kanker (gehad) en bent u in behandeling (geweest)? Bent u naast de functionele aanrakingen van artsen en verpleegkundigen dringend toe aan ontspanning en liefdevolle aanraking? Gericht op tot rust komen en het echt voelen van uw lichaam? Bij Petra’s Touch Massage & Coaching bent u in goede, zorgzame handen. In 2018 heb ik een aanvullende opleiding Oncologische massage gevolgd. Daardoor weet ik precies wat verantwoord is bij massage bij kanker. En hoe ik u op een veilige en prettige wijze kan masseren, met oog voor uw specifieke behoeften.

Wat doet massage bij kanker voor uw lijf?

Uit onderzoek blijkt dat mensen die kanker hebben of hebben gehad vaak profijt hebben van massage. Oncologische massage is een goede aanvulling op alle medische zorg, omdat het kankerpatiënten helpt zich beter te voelen en pijn en bijwerkingen van behandelingen beter te verdragen.

Dit levert massage bij kanker u op:

  • Vermindering van angst en stress
  • Ontspanning en beter slapen
  • Verbetering van uw humeur
  • Beter verdragen van de pijn en bijwerkingen van de behandelingen
  • Bevordering van de mobiliteit van spier- en bindweefsel
  • Uw lijf weer zien als van u en niet van alle behandelaars

Wat is het verschil tussen oncologische massage en gewone ontspanningsmassage?

Het lichaam van een (voormalig) kankerpatiënt is vaak gevoeliger dan voorheen. Dit maakt een reguliere ontspanningsmassage al gauw te heftig. Bij een oncologische massage breng ik, mede aan de hand van een anamneseformulier, eerst uw conditie en klachten in kaart. Op basis daarvan bepalen we samen wat wel en niet verantwoord is. Bovendien stem ik de massage af op uw wensen. Uw schouders, nek en rug masseren of liever alleen uw voeten? U bepaalt wat u fijn vindt! Zo zorg ik ervoor dat u zowel fysiek als mentaal optimaal kunt ontspannen.

Wat kost massage bij kanker?

De tarieven voor Massage bij kanker vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten over massage bij kanker?

Wilt u weten wat massage bij kanker voor u kan doen? En wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Tarieven

60 min.

€ 69,50

5-strippenkaart

€ 325,-

10-strippenkaart

€ 620,-

Maak direct een afspraak!