Massagetherapie

intensieve klachtenbehandeling

Hebt u last van werkstress? Bepalen uw mobiele telefoon, tablet, laptop en uw dag? Dan heeft dit waarschijnlijk zijn weerslag op uw fysieke en mentale gesteldheid. Misschien ervaart u klachten in het bovenste gedeelte van de rug en het nek/schoudergebied. Deze spieren worden niet voor niets stress-spieren genoemd.

Wat is massagetherapie?

Massagetherapie wordt toegepast bij klachten vanaf de schedelrand tot en met de onderkant van de schouderbladen. De spieren in de onderrug , de armen en de nek worden ook meegenomen. Deze intensieve klachtgerichte massage duurt zo’n 30 minuten en helpt klachten verminderen, zoals:

  • Hoofdpijn
  • Branderig gevoel tussen de schouderbladen
  • Tintelingen in armen en vingers
  • Vermoeid gevoel van de schouders door een verkeerde houding (opgetrokken schouders)

Hoe werkt massagetherapie?

Tijdens deze curatieve (herstellende) en intensieve klachtgerichte massage maak ik gebruik van deep tissue massage, bindweefselmassage en triggerpointmassage. Door deze krachtige en efficiënte aanpak verminderen uw klachten in korte tijd aanzienlijk.
Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Daarom stel ik in overleg met u en eventueel met uw behandelaar een persoonlijk behandelplan op. Mijn klachtgerichte massages zijn een mooie aanvulling op de behandelingen van bijvoorbeeld de chiropractor, fysiotherapeut en acupuncturist. Zij behandelen de klacht, mijn massages zorgen ervoor dat uw spieren weer beter functioneren waardoor uw klachten blijvend verminderen of zelfs wegblijven.

Wat kost massagetherapie?

De tarieven voor Massagetherapie bij klachten vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten over massagetherapie?

Wilt u weten of massagetherapie uw klachten kan verminderen? En wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Tarieven

30 min.

€ 45,-

5-strippenkaart

€ 210,-

10-strippenkaart

€ 400,-

Maak direct een afspraak!