Ontspanningsmassage in Zeist

kom tot rust en herstel de balans

We hebben het steeds drukker. Naast werk, gezin, sport en hobby’s, hebben we vaak ook nog een druk sociaal leven. In de hectiek van alledag gaan we voorbij aan de signalen die ons lichaam afgeeft. Daardoor raken we uit balans. Herkent u dit? Verwen uzelf dan eens met een ontspanningsmassage! Even tijd voor uzelf. Even bijkomen.

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage doet wat de naam aangeeft; u helpen ontspannen en de balans tussen lichaam en geest herstellen. Deze wellness-massage heeft positieve effecten op uw welzijn en gezondheid:

  • Minder spierpijn
  • Uw stressniveau daalt: u komt tot rust
  • Uw immuunsysteem verbetert
  • De balans tussen uw lichaam en geest herstelt zich
  • Uw bloedcirculatie wordt geactiveerd

Hoe werkt een ontspanningsmassage?

Tijdens een ontspanningsmassage ligt u op uw buik op een verwarmde massagetafel. Discretie staat voorop, dus u wordt afgedekt met een grote handdoek of deken. Bij deze wellness-massage behandel ik de volledige achterkant van uw lichaam. Van uw nek en schouders tot en met uw voeten en tenen. Daarbij maak ik gebruik van licht verwarmde massage-olie, gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte massagetechnieken, de warmte en de aangename geur van de olie maken het tot een echte anti-stress massage.
Kunt u niet goed of niet lang op uw buik liggen, maar wilt u toch een ontspannende massage? Neem contact op met mij om alternatieve massagemogelijkheden te bespreken.

Wat kost een ontspanningsmassage?

De tarieven voor Ontspanningsmassage vindt u rechts op deze pagina.

Meer weten?

Wilt u meer weten? Of een afspraak maken voor een ontspanningsmassage in Zeist? Neem contact op met mij.

Tarieven

60 min.

€ 69,50

5-strippenkaart

€ 325,-

10-strippenkaart

€ 620,-

Maak direct een afspraak!