Stoelmassage bij klachten

bij nek- en schouderklachten

Last van RSI-klachten, verkrampte schouders of pijn in uw nek of hoofd? Stoelmassage is een vorm van massagetherapie die helpt uw klachten te verminderen. Ook geschikt als bedrijfsmassage.

Hoe werkt stoelmassage bij klachten?

Stoelmassage bij klachten is een intensieve massage met olie van de nek, schouders en bovenrug. Bij deze behandeling, die ongeveer 15 minuten duurt, houden de dames hun BH of hemdje aan. De rest van het bovenlichaam wordt afgedekt met een handdoek. Discretie staat voorop.

Deze klachtgerichte stoelmassage valt onder de curatieve massages (herstellende massages) en verlicht klachten in het nek- en schoudergebied. Hier bevinden zich de zogenaamde stress-spieren. Door hoge werkdruk, repeterende handelingen en/of een verkeerde werkhouding raken deze spieren vaak overbelast. Dit kan leiden tot de volgende klachten:

  • RSI-klachten
  • Hoofdpijn, vaak beginnend vanaf de schedelrand
  • Pijn rondom de schouderbladen
  • Vermoeid gevoel (opgetrokken schouders)
  • Branderig gevoel van spieren in de nek, schouder en (boven)rug

Herstellende stoelmassage voor uw medewerkers

Stoelmassage bij klachten wordt ook als bedrijfsmassage gegeven. Regelmatig terugkerende behandelingen hebben een positief effect op de inzetbaarheid van uw personeel. Wilt u klachtgerichte stoelmassage inzetten bij u op het werk? Dan kom ik naar uw bedrijf toe en ik neem zelf alle benodigde massagematerialen mee. Uit het oogpunt van discretie is een verwarmde, schone ruimte noodzakelijk. Bij voorkeur een afgescheiden kamer met daglicht en een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2,50 bij 2,50 meter.

Meer weten over stoelmassage bij nek- en schouderklachten?

Meer weten of een keer een klachtgerichte stoelmassage uitproberen? Neem contact op met mij om een afspraak te maken.

Interesse in stoelmassage als bedrijfsmassage? Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact op met mij voor een offerte op maat.

Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Tarieven

15 min.

€ 27,50

5-strippenkaart

€ 127,50

10-strippenkaart

€ 245,-

Maak direct een afspraak!