Ontspannende stoelmassage

|

Last van verkrampte rugspieren of RSI-klachten? Hoofdpijn of stress? Of gewoon toe aan een weldadige massage? Probeer eens een ontspannende stoelmassage. Stoelmassage (drukpuntmassage) helpt uw klachten verminderen.

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage op de energiebanen (meridianen), gebaseerd op Japanse en Chinese massagetechnieken. Op een speciaal daarvoor ontwikkelde massagestoel behandel ik in 15-20 minuten uw hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen.

Het is een laagdrempelige massage die over de kleding heen toegepast wordt en zeer effectief werkt. Daarom is de populariteit van stoelmassage op het werk enorm gegroeid.

Voordelen stoelmassage

Stoelmassage heeft een preventieve werking: het voorkomt klachten of de verergering daarvan. Door stoelmassage hef ik blokkades in de energiebanen op, zodat de energie weer vrij door uw lijf kan stromen. Regelmatig een ontspannende stoelmassage krijgen, verlicht klachten zoals:

  • Hoofdpijn
  • Slapeloosheid en vermoeidheidsverschijnselen
  • RSI
  • Stress
  • Uitstralende pijn in de armen
  • Verkrampte rugspieren

Stoelmassage voor bedrijven

Bent u werkgever en wilt u uw medewerkers stoelmassage op kantoor aanbieden? Dat kan! Stoelmassage is bijzonder geschikt om op locatie te geven. Ik kom naar uw bedrijf of evenementlocatie toe en neem de massagestoel mee. Het enige wat u verder nodig heeft, is een – bij voorkeur afgescheiden – kamer met daglicht en een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2,50 bij 2,50 meter.

Offerte op maat voor stoelmassage op locatie?

Neem contact op met mij voor meer informatie en een offerte op maat. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf of evenement.
Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Stoelmassage: ook zonder klachten een weldaad voor uw lichaam!

Tarieven

20 min.

€ 27,50

5-strippenkaart

€ 127,50

10-strippenkaart

€ 245,00

Maak direct een afspraak!