PetrasTouch_Header_Specialisatie-massage-1500x450

Oncologische massage: massage bij kanker

Heb je de diagnose kanker gekregen? Dan zit je nu wellicht in het hele traject van behandelingen, of misschien ben je er net uit. Ben je naast alle functionele aanrakingen van artsen en verpleegkundigen dan inmiddels toe aan ontspanning en liefdevolle aanraking? Aanraking gericht op ontspanning en het echt voelen van je lichaam. Dan ben je bij Petra’s Touch Massage & Coaching in goede, zorgzame handen. In 2018 heb ik een aanvullende opleiding gevolgd zodat ik jou op verantwoorde wijze en met oog voor jouw specifieke behoeften kan masseren.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die kanker hebben of hebben gehad vaak profijt hebben van massage. Massage kan gezien worden als een complementaire ondersteuning naast alle medische behandelingen.

 

Wat doet oncologische massage voor je lichaam?

  • Vermindering van angst en stress
  • Ontspanning
  • Verbetering van je humeur
  • Beter om kunnen gaan met de pijn en de bijeffecten van de behandelingen
  • Bevordering van de mobiliteit van spier- en bindweefsel.
  • Je lijf weer zien als van jou en niet van alle behandelaars

Bij een oncologische massage wordt de massage aangepast aan jouw wensen en afgestemd op jouw klachten en conditie. Het gaat dus echt om jou! Voorafgaand aan de massage vraag ik je een anamnese-formulier in te vullen over je ziektegeschiedenis. Zo zorgen we er samen voor dat je zowel fysiek als mentaal optimaal kunt ontspannen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ontspanningsmassage? Of een afspraak maken? Neem contact op met mij.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.