PetrasTouch_Header_Ontspanningsmassage-1500x450

Ontspanningsmassage: kom tot rust en herstel de balans

We hebben het steeds drukker. Naast werk, gezin en hobby’s, hebben we vaak ook nog een druk sociaal leven. In de hectiek van alledag gaan we voorbij aan de signalen die ons lichaam afgeeft. Daardoor raken we uit balans. Herkent u dit? Verwen uzelf dan eens met een ontspanningsmassage! Even tijd voor uzelf. Even bijkomen.

 

Wat doet een ontspanningsmassage voor mij?

Ontspanningsmassage doet wat de naam aangeeft; het helpt u ontspannen en de balans tussen lichaam en geest herstellen. Het heeft een positief effect op uw welzijn:

  • minder spierpijn
  • uw stressniveau daalt: u komt tot rust
  • uw immuunsysteem verbetert
  • de balans tussen uw lichaam en geest herstelt zich
  • uw bloedcirculatie wordt geactiveerd
 

Wat kost een ontspanningsmassage?

Een overzicht van de kosten vindt u op de pagina tarieven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over ontspanningsmassage? Of een afspraak maken? Neem contact op met mij.

 
Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.