Petra's Touch Massage en Coaching

Over mij

Ik ben Petra van der Hoeven, oprichter en eigenaar van massagepraktijk Petra’s Touch in Zeist. Ik woon in Zeist en heb mijn praktijkruimte aan huis.

 

Wie ben ik ?

Ik sta vol in het leven en alle dingen die ik doe, doe ik met volle aandacht en toewijding. Al jarenlang ga ik zelf met enige regelmaat naar een masseur, omdat dit mijn fysieke en mentale gesteldheid goed doet. Dit zit hem voor mij vooral in de kracht van aanraking. Want zoals een plant niet zonder water kan, kunnen mensen niet zonder aanraking.

 

Waarom een massagepraktijk?

Omdat ik de positieve effecten van massage aan andere mensen wil doorgeven, ben ik met een massagecursus gestart. Die cursus ontspanningsmassage was zo leuk dat ik besloot me verder te scholen. Inmiddels heb ik me ook bekwaamd in het geven van klachtgerichte behandelingen. Toen ik door reorganisatie mijn baan kwijtraakte, greep ik die kans met beide handen aan om mijn eigen praktijk te starten en van masseren mijn beroep te maken.

 

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U kunt kiezen uit diverse soorten massages,waaronder:

  • stoelmassage >>>
  • specialisatie stoelmassage >>>
  • specialisatie massage >>>
  • ontspanningsmassage >>>
  • bedrijfsmassage >>>

Wilt u zien welke behandelingen ik allemaal geef, klik dan op het tabblad massage en bekijk het volledige overzicht.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk. Maak nu een afspraak en laat u verrassen door de kracht van massage!

Petras-Touch_Petra-van-der-Hoeven
Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.