Over mij

Ik ben Petra van der Hoeven, oprichter en eigenaar van Petra’s Touch Massage & Coaching in Zeist. Ik woon in Zeist en heb mijn praktijkruimte aan huis.

Wie ben ik ?

Ik sta vol in het leven en alle dingen die ik doe, doe ik met volle aandacht en toewijding. Al jarenlang ga ik zelf met enige regelmaat naar een masseur, omdat dit mijn fysieke en mentale gesteldheid goed doet. Dit zit hem voor mij vooral in de kracht van aanraking. Want zoals een plant niet zonder water kan, kunnen mensen niet zonder aanraking.

Waarom een massagepraktijk én coaching?

Omdat ik de positieve effecten van massage aan andere mensen wil doorgeven, ben ik enkele jaren geleden met een massagecursus gestart. Die cursus ontspanningsmassage vond ik zo leuk dat ik besloot me verder te scholen als masseur. Toen ik door reorganisatie mijn baan kwijtraakte, greep ik die kans met beide handen aan om mijn eigen praktijk te starten en van masseren mijn beroep te maken. Inmiddels heb ik me ook bekwaamd in het geven van klachtgerichte behandelingen en oncologische massage.
Daarnaast ben ik sinds 2021 erkend Body Mind Release Therapeut. Body Mind Release is een praktische coachingsmethode om de oorzaak van innerlijke levensklachten, zoals stress, angst en burnout, gericht aan te pakken binnen circa 7 weken. Met deze aanvulling op mijn massagepraktijk combineer ik behandeling van buitenaf en van binnenuit, en draag ik zo nóg effectiever bij aan het welbevinden van mijn cliënten.

Waarvoor kunt u bij mij terecht?

U kunt bij mij terecht voor diverse soorten massages, waaronder:

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk voor massage en coaching in Zeist. Maak nu een afspraak en laat u verrassen!

Wilt u meer weten over de positieve invloed van massage op uw gezondheid en welzijn? Of zelf het krachtige effect van een weldadige massage ervaren?

Maak direct een afspraak