PetrasTouch_Header_Specialisatie-massage-1500x450

Specialisatie massage: intensieve klachtenbehandeling

Hebt u last van werkstress? Bepalen uw mobiele telefoon, tablet en laptop uw dag? Dan heeft dit waarschijnlijk zijn weerslag op uw fysieke en mentale gesteldheid. Misschien ervaart u klachten in het bovenste gedeelte van de rug en het nek/schoudergebied. Deze spieren worden niet voor niets stress-spieren genoemd.

 

Wat is specialisatie massage?

Specialisatie massage wordt toegepast bij klachten vanaf de schedelrand tot en met de onderkant van de schouderbladen. De spieren in de onderrug, de armen en de nek worden ook meegenomen. Deze intensieve behandeling duurt 30-40 minuten en helpt klachten te verminderen, zoals:

  • hoofdpijn;
  • branderig gevoel tussen de schouderbladen;
  • tintelingen in armen en vingers;
  • vermoeid gevoel van de schouders door een verkeerde houding (opgetrokken schouders)
 

Hoe werkt specialisatie massage?

Tijdens deze curatieve (herstellende) en intensieve massage maak ik gebruik van Deep Tissue Massage, Bindweefselmassage en Triggerpointmassage. Door deze krachtige en efficiënte aanpak verminderen uw klachten in korte tijd aanzienlijk.
Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Daarom stel ik in overleg met u een persoonlijk behandelplan op. Mijn massages zijn een mooie aanvulling op de behandelingen van bijvoorbeeld de chiropractor, fysiotherapeut en acupuncturist. Zij behandelen de klacht, mijn massages zorgen ervoor dat uw spieren weer beter functioneren waardoor de klachten blijvend verminderen of zelfs wegblijven.

 

Wat kost specialisatie massage?

Een overzicht van de kosten vindt u op de pagina tarieven.

 

Meer weten over specialisatie massage?

Wilt u weten of specialisatie massage uw klachten kan verminderen? En wat de mogelijkheden zijn?
Neem vrijblijvend contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.