PetrasTouch_Header_Specialisatie-stoelmassage-1500x430

Specialisatie stoelmassage tegen nek- en schouderklachten

Last van RSI-klachten, verkrampte schouders of pijn in uw nek of hoofd? Specialisatie stoelmassage kan uw klachten verminderen

 

Hoe werkt specialisatie stoelmassage?

Specialisatie stoelmassage is een intensieve massage met olie die ongeveer 15 minuten duurt. Bij deze behandeling kunnen de dames hun BH of hemdje aanhouden. De rest van het bovenlichaam wordt afgedekt met een handdoek. Discretie staat voorop.

Deze massage valt onder de curatieve massages en is gericht op het behandelen van klachten in het nek- en schoudergebied, de zogenaamde stress-spieren. Door hoge werkdruk, repeterende handelingen en/of verkeerde werkhouding raken deze spieren vaak overbelast. Dit kan leiden tot de volgende klachten:

  • RSI-klachten
  • hoofdpijn, vaak beginnend vanaf de schedelrand
  • pijn rondom de schouderbladen
  • vermoeid gevoel (opgetrokken schouders)
  • branderig gevoel van spieren in de nek, schouder en (boven)rug
 

Specialisatie stoelmassage voor uw werknemers?

Specialisatie stoelmassage wordt ook als bedrijfsmassage gegeven. Regelmatig terugkerende behandelingen kunnen een positief effect hebben op de inzetbaarheid van uw personeel. Wilt u specialisatie stoelmassage bij u op het werk? Dan kom ik naar uw bedrijf toe en ik neem zelf alle benodigde massagematerialen mee. Uit het oogpunt van discretie is voor de specialisatie massage een verwarmde, schone ruimte noodzakelijk. Bij voorkeur een afgescheiden kamer met daglicht en een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2,50 bij 2,50 meter.

 

Meer weten over specialisatie stoelmassage?

Meer weten of een keer een specialisatie stoelmassage uitproberen? Neem contact op met mij om een afspraak te maken.

Interesse in specialisatie stoelmassage als bedrijfsmassage? Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact op met mij voor een offerte op maat.

Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.