Skip to content

Massage op locatie | Stoelmassage op locatie

Stoelmassage als publiekstrekker op uw beursstand of evenement? Of bij uw bedrijfsfeest of jubileum? Dat kan! Ik kom naar uw bedrijf of evenementlocatie toe en neem de massagestoel mee.

Afhankelijk van uw wensen maak ik een offerte op maat voor stoelmassage bij u op locatie.
Neem contact op met mij voor meer informatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Neem contact op met mij
Lees meer over stoelmassage

Met dank aan…

Fotograaf | Kasia Orlow
Webteksten | Appel Tekstcreaties
Ontwerp | Mag gezien Design
Webbouw | Weblish

Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wilt u een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren". Bekijk onze Cookieverklaring