PetrasTouch_Header_Bedrijfsmassage-1500x450

Massage op locatie | Stoelmassage op locatie

Stoelmassage als publiekstrekker op uw beursstand of evenement? Of bij uw bedrijfsfeest of jubileum? Dat kan! Ik kom naar uw bedrijf of evenementlocatie toe en neem de massagestoel mee.

Afhankelijk van uw wensen maak ik een offerte op maat voor stoelmassage bij u op locatie.
Neem contact op met mij voor meer informatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

Neem contact op met mij
Lees meer over stoelmassage

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.