PetrasTouch_Header_Stoelmassage-1500x430

Stoelmassage | Drukpuntmassage

Last van verkrampte rugspieren of RSI-klachten? Hoofdpijn of stress? Of gewoon toe aan een weldadige massage? Probeer eens een stoelmassage.

 

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een drukpuntmassage op de energiebanen (meridianen) gebaseerd op Japanse en Chinese massagetechnieken. Op een speciaal daarvoor ontwikkelde massagestoel behandel ik in 15-20 minuten uw hoofd, nek, schouders, armen, handen, rug en heupen.

 

Voordelen stoelmassage

Stoelmassage heeft een preventieve werking: het voorkomt klachten of de verergering daarvan. Het is een laagdrempelige massage die over de kleding heen toegepast wordt maar zeer effectief werkt. Daarom is stoelmassage uitermate geschikt als bedrijfsmassage.

Door stoelmassage hef ik blokkades in de energiebanen op, zodat de energie weer vrij door uw lijf kan stromen. Regelmatig een stoelmassage verlicht klachten zoals:

  • hoofdpijn
  • slapeloosheid en vermoeidheidsverschijnselen
  • RSI
  • stress
  • uitstralende pijn in de armen
  • verkrampte rugspieren.
 

Stoelmassage bij bedrijven?

Bent u werkgever en wilt u uw werknemers stoelmassage op kantoor aanbieden? Dat kan! Ik kom naar uw bedrijf of evenementlocatie toe en neem de massagestoel mee. Voor stoelmassage is een vrij vloeroppervlak van ongeveer 2,50 bij 2,50 meter nodig.

Afhankelijk van uw wensen maak ik een offerte op maat voor stoelmassage bij u op locatie. Neem contact op met mij voor meer informatie. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Indien gewenst verzorg ik tegen een speciaal tarief eerst een serie proefmassages.

 

Stoelmassage: ook zonder klachten een weldaad voor uw lichaam!

Disclaimer
De inhoud van deze website en bijbehorende producten is met de grootste zorg samengesteld. De ontwikkelaars aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor informatie die onjuist of onvolledig is weergegeven. 
Auteursrecht
Het geheel of gedeeltelijk overnemen of publiceren van het materiaal is alleen mogelijk na voorafgaande schriftelijke toestemming van de ontwikkelaars. Als u zonder toestemming een (deel van) de materialen overneemt of publiceert, pleegt u inbreuk op het auteursrecht. Zo’n schending is een onrechtmatige daad en kan financiële gevolgen hebben.